Divlji valovi 2007 Online Sa Prevodom

Poszter Divlji valovi 2007

★★★★☆

3.4 / 5 na temelju 7013 recenzija na Yahoo!Movies



Ekipa koja snima dokumentarni film prati Codyja Mavericka, malenoga žutouhog pingvina koji živi u Shiverpoolu na Antarktici. Nakon susreta s legendom surfanja Zekeom Big Z-jem Topangom, Cody želi krenuti njegovim stopama i postati slavan i poštovan surfer.Lovac na talente Mikey Abromowitz stiže u Shiverpool u potragu za surferima koji bi surfali na memorijalnom natjecanju Big Z-ja. Cody se pridružuje grupi surfera nakon što se dokaže pred Mikeyjem i sprijateljuje se s Chicken Joeom, opuštenog surfera iz Sheboygana u Wisconsinu. Ubrzo nakon što stigne na otok Pen Gu Cody susreće lokalnu spasiteljicu Lani Aliikai dok ona spašava malog pingvina Arnolda. Uskoro nakon toga se Cody sukobi s egoističnim Tankom Shredderom Evansom, mišićavim pingvinom i devetostrukim osvajačem natjecanja „Big Z“, kada ga nađe kako kamenjem gađa spomenik Big Z-ju.


Divlji valovi 2007 Online Sa Prevodom

Divlji valovi 2007 Online Sa Prevodom

Divlji valovi | Crtani Filmovi | Gledaj Online | Crtanko
Divlji valovi (2007) Ekipa koja snima dokumentarni film prati Codyja Mavericka (glas Shie LeBeoufa), malenoga žutouhog pingvina koji živi u Shiverpoolu na Antarktici.
Divlji valovi - Filmovi - FILMSKI.NET
Ako ste mislili da pingvini samo brinu o svojim mladima, igraju se špijuna ili plešu, prevarili ste se. Oni, i - surfaju. Željno iščekujemo daljnje spoznaje i saznanja.
Divlji valovi (2007) - Online sinkronizirani crtići
Ekipa koja snima dokumentarni film prati Codyja Mavericka, malenoga žutouhog pingvina koji živi u Shiverpoolu na Antarktici. Nakon susreta s legendom surfanja Zekeom Big Z-jem Topangom, Cody želi krenuti njegovim stopama i postati slavan i poštovan surfer.
Divlji valovi (Surf's up, 2007) - Film
Animirani film"Divlji valovi" 2008. godine nominiran je za Oscar. Ekipa koja snima dokumentarni film prati Codyja Mavericka (glas Shie LeBeoufa), malenoga žutouhog pingvina koji živi u Shiverpoolu na Antarktici.
Divlji valovi - TV film - TvProfil Raspored
„Divlji valovi“ animirana je obiteljska komedija koja zaviruje iza kulisa visokooktanskog svijeta natjecateljskog daskanja pingvina. Film govori o pingvinu Codyju Mavericku, novom i perspektivnom daskašu koji kreće na svoje prvo natjecanje.

480p. Divlji valovi online filmovita. Free. iPhone. Divlji valovi online s prijevodom. Divlji valovi hrvatski titlovi. 720p. 4k blu ray. Download. Divlji valovi cijeli film.1080p. Divlji valovi online gledanje. Divlji valovi gledaj online. Watch. Stream. Divlji valovi film sa prevodom. Divlji valovi ceo film. DVDrip. BDrip. iPad. Divlji valovi online sa prevodom. 2007 film.. Full movie